Закажете ТЕСТ возење

Добредојдовте

Разгледајте ги моделите и закажете тест возење


Кои сме ние

Абц Бротхер е компанија која е овластен застапник и сервисер на брендовите на комерцијални возила DFSK, патничките возила Lifan и електричните возила ZD Electric. Компанијата е присутна на македонскиот пазар од 1993 година, започнувајќи со застапување на брендот за домашни и индустриски машини за шиење Brother. Во периодот од 1993 година до 2008 година, компанијата остварува продажба од преку 15000 домашни и индустриски машини за шиење. Во 2009 година Абц Бротхер станува овластен застапник на брендот за патнички возила Lifan и брендот за комерцијални возила DFSK, а во 2017 година компанијата станува овластен застапник на брендот за електрични возила ZD Electric.

Прочитај повеќе